Kleine lening zonder BKR toetsing

Wilt u Kleine lening zonder BKR toetsing? Wanneer u een registratie heeft bij het Bureau Krediet Registratie, dan houdt dat in dat u bij een bank, een financiële instelling of een andere organisatie een schuld heeft open staan. Vrij veel mensen hebben een registratie bij het BKR, omdat bijvoorbeeld ook hypotheken geregistreerd worden. Een registratie op zich hoeft niet problematisch te zijn. U krijgt een registratie op het moment dat u bij een bedrijf of organisatie een (grote) lening afsluit. Een hypotheek dus bijvoorbeeld. Zolang u uw aflossing daarvan keurig op de rit heeft en al uw afbetalingen op tijd doet, dan gebeurt er niets negatiefs met uw registratie bij het BKR.

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 1500 euro lenen


Persoonlijke lening of Doorlopend krediet


Met een 8 beoordeeld

door klanten


Let op: Met BKR Toetsing

Negatieve BKR registratie

Wat wel in uw nadeel kan gaan werken is wanneer u een negatieve registratie hebt bij het BKR. Een negatieve BKR registratie houdt in dat u een achterstand hebt met het inlossen van uw schuld. Zelfs wanneer u in het verleden een betalingsachterstand hebt gehad, dan is dit terug te zien in de vorm van uw registratie. Een aanschaf van artikelen bij een postorderbedrijf op basis van achteraf betalen is in feite ook al een lening en deze wordt als negatief geregistreerd zodra u niet op tijd bent met de betaling(en) aan het postorder bedrijf.

BKR voor zakelijk en consument

Bedrijven en kredietverstrekkers in Nederland zijn wettelijk verplicht om elke lening aan te melden bij het BKR. Zodra u iets op krediet koopt, een credit card neemt, een rekening heeft met de mogelijkheid om rood te staan, een hypotheek op uw huis neemt of een kleine lening afsluit dan komt dat in de administratie van het BKR te staan. Een BKR registratie voelt misschien een beetje als een inbreuk op uw privacy, maar in feite is het hele registratieprincipe bedoelt ter bescherming van zowel de kredietverstrekkers als van uzelf.

BKR opgericht ter bescherming

Door middel van het kunnen nagaan voor hoeveel geld u al leningen en kredieten heeft uitstaan kan een kredietverstrekker zien hoeveel risico ze lopen als ze u nog een extra krediet verstrekken. Bij veel kredietverstrekkers moet u voordat u een lening kunt krijgen uw inkomensgegevens doorgeven. Met de inkomsten en schulden samen kan een kredietverstrekker bepalen of ze u nog een extra lening willen geven of niet. De BKR registratie werkt hiermee meteen ook als beschermmiddel voor uzelf. Dankzij de controle wordt voorkomen dat u voor in feite onoverkomelijk grote schulden komt te staan.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
KredietspotterNu aanvragen!€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

Kleine lening en BKR registratie

Zolang uw schulden en inkomsten in de juiste verhouding zijn en zolang u nog nooit ergens een betalingsachterstand hebt gehad, dan hoeft u geen last te hebben van een BKR registratie. Het wordt wel anders wanneer de registratie bij het BKR negatief is. Dat betekent dat u een betalingsachterstand heeft. Of heeft gehad. Dit zal voor veel kredietverstrekkers het teken zijn dat een lening aan u verstrekken voor hen een verhoogd risico op betalingsachterstanden met zich meebrengt. Vaak zal dan een nieuwe lening geweigerd worden. Enige uitzondering is als het gaat om aantoonbaar reeds ingeloste schulden, waarna de negatieve registratie toch is blijven bestaan.