Kleine lening afsluiten

Wilt u een Kleine lening afsluiten? Een kleine lening afsluiten doet u wellicht liever niet, maar soms kan het niet anders. Met het lenen van een klein bedrag kunt u een maand overbruggen tot uw volgende salaris. Voor als uw auto is niet door de Algemene Periodieke Keuring gekomen bijvoorbeeld. Of twee apparaten in uw huis hebben het tegelijkertijd begeven. Het mooiste is natuurlijk wanneer u voldoende geld op een spaarrekening hebt staan voor dergelijke onvoorziene uitgaven. Maar niet altijd realistisch. Zeker niet in tijden van moeizame economische groei, van werkloosheid of langdurige ziekte. Dan kan een kleine lening afsluiten uitkomst bieden.

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 1500 euro lenen


Persoonlijke lening of Doorlopend krediet


Met een 8 beoordeeld

door klanten


Let op: Met BKR Toetsing

Wat zijn kleine leningen

Kleine leningen zijn leningen waarbij het om relatief kleine bedragen gaat. Er zijn kredietverstrekkers die al hele kleine leningen verstrekken vanaf 50 of 100 euro. De bedragen van deze vorm van kleine leningen lopen meestal door tot ongeveer 800 of
2000 euro. Daarboven komt een veel grotere markt van kleine leningen, waarvoor de bedragen wel hoger zijn, maar nog altijd niet te vergelijken met bijvoorbeeld de bedragen van een hypotheek. De tweede groep kleine leningen gaat over bedragen tussen zo ongeveer 2000 en maximaal 5000 euro. Dan is er nog een derde groep, waar u ‘kleine’ leningen af kunt sluiten tot bedragen die kunnen oplopen to wel 50.000 euro.

Rente over geleend geld betalen

Een kleine lening afsluiten is over het algemeen vrij eenvoudig en het kan u ook vrij eenvoudig helpen om een (acuut) ontstaan probleem op te lossen. Belangrijk is wel om u te blijven realiseren dat geld lenen in feite geld kost. De kredietverstrekkers in Nederland zijn al jaren verplicht om u hierop te wijzen. Een lening moet terugbetaald worden en daarbij betaalt u over het geleende bedrag rente. Dat is in feite de vergoeding aan de kredietverstrekker voor het tijdelijk aan u ter beschikking stellen van een deel van hun eigen vermogen.

Incidenteel geld tekort

Maar soms is een kleine lening afsluiten toch de beste optie om u uit de brand te helpen. Zeker in het geval van de hele kleine, incidentele kredieten zijn de gevolgen ook heel goed behapbaar. Een kredietverstrekker zoals Ferratum stelt u in de mogelijkheid om bijvoorbeeld 300 euro te lenen als u een keer wat minder geld heeft binnen gekregen dan u heeft uitgegeven. Het ontstane verschil vangt u simpel en snel even door middel van een kleine lening op. U krijgt een factuur die u binnen twee weken of een maand alweer in zijn geheel en in één keer moet voldoen. Prima te doen als u de zekerheid heeft dat uw salaris binnen een aantal weken gestort wordt.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SantanderNu aanvragen!€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

Kleine lening voor allerlei doeleinden te gebruiken

Die auto die niet door de APK gekomen is. Of die wasmachine die het tegelijkertijd met de oven begeven heeft. Dat zijn flinke kostenposten. Reparaties of aanschaf van nieuwe apparaten of auto’s lopen aardig in de papieren soms. Of het nu om een paar honderd euro reparatiekosten of om een paar duizend euro voor een andere auto gaat, met een kleine lening kunt u uw uitgaven gewoon doen op het moment dat ze nodig zijn. En weer op heel korte termijn terugbetalen, op het moment dat het weer zonder problemen kan.