2000 euro lenen met een lening

Wilt u 2000 euro lenen? Vraagt u zich af waar u 2000 euro kunt lenen? Dan bent u er vast al achter dat dit een lastig bedrag is. Persoonlijke leningen beginnen vaak vanaf 1500 euro. Dit artikel beschrijft enkele zaken waarop u moet letten wanneer u geld wilt lenen. U kent de slogan vast wel: geld lenen kost geld. Iedere kredietaanbieder wil iets terug voor het geld dat u leent. En natuurlijk wil men er ook zeker van zijn dat het uitgeleende bedrag ook weer terugbetaald wordt. Sluit dus nooit een lening af zonder precies te weten wat de voorwaarden en uw mogelijkheden zijn. Wilt u een ander bedrag voor uw kleine lening? Bekijk de pagina over leningen van 2500 euro of 3000 euro.

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 1500 euro lenen


Persoonlijke lening of Doorlopend krediet


Met een 8 beoordeeld

door klanten


Let op: Met BKR Toetsing

Persoonlijke lening van Santander

U kunt er natuurlijk voor kiezen toch een persoonlijke lening af te sluiten voor 2500 euro. U leent dan wel iets meer dan u nodig heeft. Dat hoeft geen probleem te zijn. Het is dan wel verstandig niet in de verleiding te komen om die extra vijfhonderd euro onnodig uit te geven, omdat u die er toch ‘bij krijgt’. Het is immers geen cadeautje – u moet dit geld natuurlijk gewoon terugbetalen, mét rente.

Misschien neemt u zich voor om gewoon extra af te lossen. Ga dan vooraf wel na of dit kan. Omdat de kredietverstrekker rente misloopt wanneer u sneller aflost dan berekend, kan het zijn dat extra aflossen beboet wordt. Dit verschilt per aanbieder, en kan afhangen van de looptijd van uw lening. Leest u dus goed de voorwaarden door om te kijken of u inderdaad versneld kunt aflossen. Is uw financiële situatie wisselend en heeft u af en toe meer geld tot uw beschikking om extra af te lossen, dan is een doorlopend krediet voor u misschien geschikter dan een persoonlijke lening.

Rood staan op uw bankrekening

Een van de makkelijkste manieren om tijdelijk over extra geld te beschikken, is rood staan op uw bankrekening. Vaak kunt u online uw limiet aanpassen. Het kan zijn dat uw bank dit heel gemakkelijk ‘rood staan aanzetten’ noemt. Het gaat echter wel om een kredietovereenkomst die u met uw bank afsluit. Uw bank zal deze overeenkomst dan ook aanmelden bij BKR. Dat is niet zonder meer een bezwaar. Ook een private leasecontract voor een auto of een telefoonabonnement waarbij u een de telefoon cadeau krijgt – in feite koopt u de telefoon op afbetaling – zorgen voor een BKR-registratie.

Overigens stelt uw bank wel voorwaarden aan het verhogen van de limiet. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw limiet niet hoger kan zijn dan uw maandinkomen. Ook kan het zijn dat boven een bepaalde leeftijd uw limiet verlaagd wordt. Heeft u de verhoogde limiet niet langer nodig? Denkt u er dan aan de mogelijkheid om rood te staan weer uit te zetten. Zo voorkomt u dat u ongemerkt een negatief saldo heeft en rente moet betalen.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SantanderNu aanvragen!€1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

BKR registratie

Een BKR-registratie is op zich geen bezwaar; veel mensen weten niet dat er naast de negatieve BKR-registratie, die een betalingsachterstand aangeeft, ook positieve registraties bestaan die enkel inhouden dàt u een kredietovereenkomst heeft lopen. Deze positieve registraties zorgen er niet voor dat u geen nieuwe lening meer kunt afsluiten, maar ze kunnen wel van invloed zijn op de hoogte van een lening, omdat de kredietaanbieder er rekening mee zal houden dat een deel van uw inkomsten benodigd zijn voor het afbetalen van deze al bij BKR geregistreerde leningen.